Alapanyag hiány, szállítási problémák, világjárvány és háború. Ezekkel kell szembenéznünk mindannyiunknak, akik az építőiparban és a kereskedelemben dolgozunk. De hogy miként látják partnereink a jövőt, min tudunk együtt változtatni és miben tudunk fejlődni? Nos, ezekre a kérdésekre kerestük a választ, amikor megkérdeztük vevőink egy részét, hogyan látják a vas, műszaki- és barkácsfelszerelések piaci helyzetét ebben az időszakban.

                                                                                                 

A megkérdezettek több mint 80%-a úgy gondolja, hogy egy ideális nagykereskedésnek nagy áruválasztékot kell tartania termékeiből, emellett a jó árak garantálását 38%-uk tartja fontos jellemzőnek. Jelen helyzetben ez a két fontos tényező az, ami problémát jelent sok cégnek. Az alapanyagok hiánya miatt a szállítók nem tudják a korábbiakban megszokott termelési tervet tartani, az árak pedig szinte naponta változnak az ellátottság miatt.

Továbbá a nem elhanyagolható tulajdonságok közé sorolták a minőség és a segítség biztosítását, a megbízhatóságot és azt, hogy lehetőleg mindent be tudjanak szerezni egy helyről. Cégünk folyamatos céljai között van a termékkörök állandó fejlesztése ügyfelek igényei szerint, hogy minőségi és nagy áruválasztékot tudjunk biztosítani számukra. A megkérdezettek ezeken túl számítanak az áruk zavartalan teljesítésére, a szállítás pontosságára és az ott dolgozók szakértő segítségére.

                                                                                                 

Arra a kérdésre, hogy melyik kereskedés személyesíti meg számukra a fentebb említetteket 56%-uk válaszolta, hogy a Bimbó Kft. A fentebb említett okok mellett a rugalmassággal, valamint a jól átlátható webshoppal indokolták véleményüket. Hogy még kényelmesebb és gyorsabb használatot biztosítsunk, hamarosan érkezik új webshopunk, amellyel szándékunk, hogy kiemelkedő szolgáltatást biztosítsunk.

Örömünkre szolgál, hogy minden megkérdezett szerint lehet velünk együtt dolgozni és majdnem a megkérdezettek fele úgy véli, hogy nagyon jól lehet ránk építeni. Reméljük, hogy ez a szám a jövőben csak nőni fog és együtt bővíthetjük tovább ezt az iparágat.

                                                                                          

Végezetül, ezek a felsorolt jellemvonások nem csak a mi, de az Ön cége számára is lényeges információk, hiszen a jelen és az elkövetkezendő időkben még fontosabb, hogy az Ön ügyfelei is maximálisan elégedettek legyenek. Igyekszünk továbbra is fejleszteni szolgáltatásainkon, hogy Ön még stabilabb és még megbízhatóbb partnerévé válhasson vevői számára. Kívánunk ehhez sok sikert az egész cég nevében!