A több mint 40 éves múlttal rendelkező többgenerációs családi vállalkozás 1976-ban kezdte meg működését Kecskeméten és a megyében elsőként a kulcsmásolás területén.

1983-ban indult el a Bimbó Zárszaküzlet Bimbó Jánosné vezetésével. A kiskereskedés gyors fejlődése során egyre nagyobb és nagyobb üzlethelyiségbe költözött és ezzel együtt nőtt a termékválaszték és a vevőkör is. Végül a Dobó körúti üzlethelységben kapott végleges helyet Kecskemét meghatározó üzleteként. A Zárszaküzletben azóta is a fő szerepet a kulcsmásolás tölti be, de emellett  kulcskiegészítők, gravírozás, zárak, zárszerelés, ajtóvasalatok, lakatok és egyéb, a lakosság körében használatos termékek kerültek a kínálatba és a szolgáltatások közé.

 

A Bimbó Vas-Műszaki Kereskedőház Kft. 1994-ben nyitotta meg kapuit. Ennek köszönhetően nem csak a közvetlen fogyasztók, de a kiskereskedők, iparosok, gyártók, építőipari vállalkozások, intézmények igényeinek kielégítése is lehetővé vált. A cég választéka kibővült különféle szerszám, lánc, kötőelem, huzal, háztartási áruk és sok más fémipari termék választékával és a mai napig igyekszünk folyamatosan bővülő árukínálatot biztosítani ügyfeleink számára igényeik kielégítése érdekében. Bimbó János után fia, Bimbó Tamás vette át a cégvezetést, lánya, Beregszászi-Bimbó Rita pedig a gazdasági vezető szerepét tölti be. A nagykereskedés megbízható márkák képviselője, többek között: a KNOPP, a Soudal, a Dom-Elzett, a Maestro, az ISEO, a JIS, a ROTO, az IBFM, a Dormakaba, a GU, az Otlav, a Trelleborg, a Hoppe, az Aluron és a Vormann. A Bimbó Kft-nél célunk, hogy a folyamatos fejlesztések mellett stabil szolgáltatásokat biztosítsunk ügyfeleink részére.