Idén fel szeretnénk hívni nem csak a közvetlen környezetünkben élők figyelmét, hanem kedves partnereink figyelmét is egy olyan csoport munkájára, amely figyelemre és segítségre méltó. Ők a Védőháló Karitatív Közhasznú Egyesület, melynek célja elsősorban a bajba jutott emberek segítése, a mélyszegények támogatása és a rossz vagy nem megfelelő körülmények között élő gyermekek megsegítése.

Az egyesület jelenleg is több fronton segíti a rászorulókat. Kecskeméten a Zápolya János utcán adományboltot üzemeltetnek, melynek bevételéből az éppen legnagyobb szükségben élő embereket támogatják. Azonban előfordul, hogy maguk az adományok kerülnek átadásra, mert van olyan otthon, ahol egy ágyra, vagy éppen egy tűzhelyre van a legnagyobb szükség.

Emellett Somogyi Tímea Anna az egyesület elnöke, hétgyermekes édesanya és szociológus, a Biztos Kezdet Gyerekház munkatársaként a cigány gyermekek és szüleik felzárkóztatásán dolgozik. Céljuk egy jobb élet megteremtése a gyerekeknek és szüleiknek is.

                                          

Továbbá támogatóikkal létrehoztak egy szépirodalmi kiadványt, a Mélymerülés Utcalapot, melynek megvásárlásával most Kiss László Benettet és családját lehet támogatni. Lackó mozgáskorlátozottként született, emiatt többféle kezelést is kap, de tragédia érte a családot. Laczkó édesapja a codiv járványban elhunyt, így édesanyja egyedül folytatja a nevelését.

Végezetül, családi vállalkozásként cégünk is azt vallja, hogy a család egy olyan érték, amelyet fontos megbecsülni és védeni, ezért idén mi is támogatjuk az egyesület fáradhatatlan munkáját és kérjük, hogy aki szintén egyetért az egyesület céljaival, támogassa őket. Ne egymás elől elzárkózva védjük családjainkat és közösségeinket, hanem közösen és nyitott szívvel!