Szeptemberben megújult webshopunkkal kapcsolatban kérdeztük meg 60 partnerünket, hogy mennyire elégedettek az új felülettel, funkciókkal. Céljaink között szerepelt, hogy egy gyorsabb, még megbízhatóbb felületet biztosítsunk ügyfeleink számára, ahol kényelmesen és egyszerűen tudnak termékeink között böngészni és rendelést leadni. Ezenfelül egyszerre szerettük volna frissíteni a megjelenést és meghagyni az eddigi struktúrát, hogy a megszokott módon tudjanak navigálni az oldalon.

Pozitívan tapasztaltuk, hogy a válaszadók több mint 86%-a könnyen eligazodik a weboldalon és 65%-uk gyorsan megtalálja, amit keres.

Továbbra is biztosítjuk a meglévő funkciókat az Önök kényelme érdekében. Vevőink visszajelzései alapján a legkedveltebb funkciókat ajánljuk minden kedves ügyfelünknek:

Top 4 funkció:

  1. Kereső
  2. Kedvencek
  3. Számláim
  4. Rendeléseim

Ezek mellett még népszerű funkció az ’Új termékek’ cikkcsoport, amelyet a bal oldali ’Termékcsoportok’ alatt talál, valamint a ’Vásárolt cikkek’, ahol az elmúlt 90 napban rendelt termékeket láthatja. A funkciók működéséről a ’Letöltések’ menüponton belül a ’Segédanyagok’ mappában talál bővebb leírást a ’Webáruház útmutató 2022’ dokumentumban.

Páran jelezték felénk, hogy a termékek megnevezése okoz néha nekik problémát. Szeretnénk ezen javítani a jövőben ezért kérjük kedves ügyfeleinket, hogy ha van olyan termék, amit más néven ismernek, ne habozzanak ezt jelezni nekünk. Igyekszünk felvinni a szinonimákat rendszerünkbe, hogy könnyebben rátaláljanak az adott cikkre, illetve tervezzük egy olyan szűrő bevezetését a jövőben, amivel gyorsabban tudják szűkíteni a keresési találatokat.

Örömmel értesültünk arról, hogy a megkérdezettek majdnem fele érzi úgy, hogy jelenleg nincs mit fejleszteni webshopunkon, ugyanis ez azt mutatja, hogy elégedettek a használatával.

Az idén bevezetett Fogyasztó barát alkalmazás értékelései is ezt támasztják alá, mely szerint az 5-ből 4,3 csillagot érdemeltünk ügyfeleinktől. Mindezek ellenére a fejlesztéseket kiemelten fontosnak tartjuk, ezért is dolgozunk folyamatosan azon, hogy egyre jobb és jobb vásárlási élményt nyújtson webáruházunk.

Köszönjük minden partnerünknek az idei megtisztelő rendeléseket! A jövőben is számítunk Önökre, addig is békés – áldott ünnepeket kívánunk!